Spring naar content
MisterFlowers_Cirkel

Mister Flowers by V&V

In Breda kent iedereen V&V Bloemen en Wonen wel. Niet zomaar een winkel waar je even een boeket bloemen haalt. Loop je de winkel aan de Ginnekenweg binnen, dan kan het wel even duren voordat je weer buiten staat. Je komt ogen en neuzen tekort voor al die prachtige seizoensbloemen, karakteristieke planten, meubelen, potten, vazen, accessoires en sieraden.

 

SCHMUHL mocht meedenken over de gloednieuwe bloemenservice van V&V, want je (twee)weekelijkse boeket gewoon aan de deur geleverd krijgen, is best fijn. En wie kan dat nu beter doen dan hun eigen Mister Flowers?

Vraag

Hoe verrassen we onze klanten met een bloemenservice aan de deur die steeds opnieuw verrast? We willen onze klanten het liefst gewoon in onze winkel ontvangen, maar we willen hen ook ontzorgen. De meeste klanten kennen onze stijl en kwaliteit en wij kennen hun wensen, dus een handje helpen is ook fijn. We vinden het belangrijk dat de link met V&V Bloemen en Wonen blijft, maar een nieuw eigentijds label zien we ook best zitten. SCHMUHL, kom maar op met je ideeën!

Antwoord

Wie V&V kent, kent ook de grote bus waarmee mede-eigenaar Leon de mooiste boeketten, planten en meubels aflevert. Maar dat niet alleen. Krijg je Leon aan je deur, dan gaat dat gepaard met een gezellige lach en een praatje. Voor ons was dus al gauw duidelijk dat de signatuur van Leon in de naam van de gloednieuwe bezorgservice terug moest komen. Happy delivery + de mooist boeketten = …… Mister Flowers! 

Vertaald naar een logo mag dat dus ook best stoer, zwart-wit en liever iets met planten dan met bloemen zijn. Naast deze nieuwe naam en huisstijl mocht SCHMUHL  we ook de webcopy verzorgen. Een toffe klus voor deze prachtzaak.

Gun jezelf ook de mooiste bloemen (en leukste bezorging) met een abonnement op Mister Flowers. www.misterflowers.nl