Spring naar content
ViaJou-weblogo

ViaJou

Vraag

ViaJou werft medewerkers voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Breda. De grote kracht van het bedrijf is proactief netwerken: Samen kennen ze elke stoeptegel in de regio, en iedereen die erop loopt. Wereldberoemd in Breda, zeggen ze zelf. Dat heeft het bureau veel gebracht, nu was het tijd om de identiteit beter te matchen met het imago. Het verhaal mocht worden aangescherpt, de website moest op de schop. Over hun logo waren ze nog heel tevreden, dus dat hebben we behouden (maar wel verrijkt).

Antwoord

De bekendheid van ViaJou is behoorlijk groot in de regio, vooral door persoonlijk contact. De uitdaging was om die mond-tot-mond reclame te vertalen naar indirecte communicatie. Essentieel voor een groeiend bureau, met een steeds verder uitdijend netwerk.

Het netwerk is de ruggengraat van ViaJou. Zo worden interessante mensen en bedrijven aan elkaar geknoopt. Netwerken, is werven in de meest pure vorm. Netwerven, hebben we dat genoemd. Een unieke term voor een uniek bedrijf.

Samen met RB Media hebben we gewerkt aan een compleet nieuwe site, die enerzijds het nieuw gedefinieerde DNA ademt, maar ook state-of-the-art is in vindbaarheid en functionaliteit. Een mooie samenwerking, waarin ViaJou nog maar eens bewees een hartverwarmende netwerker te zijn. Sorry: netwerver.